POLITICA BELLAMI NAILS

🔆Clienții au responsabilitatea de a ajunge la ora stabilită pentru programare. În caz contrar, vom onora programarea în limita timpului disponibil pentru a evita decalarea următoarei programări.
🔆În situația în care doriți să renunțați la programarea anterior stabilită, vă rugăm să anuntați această intenție printr-un răspuns la mesajul de confirmare primit cu 24h înaintea programării.
🔆Dacă nu vă prezentați la programare, fără a anunța în prealabil anularea programării, atunci aceasta se va achita in cazul in care doriți să beneficiați în continuare de serviciile noastre.
🔆Anularea sau reprogramarea este posibilă cu 24h înaintea programării prestabilite, în limita locurilor disponibile
🔆În contextul pandemic actual, purtarea măștii de protecție este obligatorie pe tot parcursul programării în unitatea BellaMi Nails Boutique&Academy.
🔆Clienții BellaMi Nails au obligația de a-și spăla și dezinfecta tegumentele utilizând un produs biocid, avizat de Ministeriul Sănătății, furnizat de către întreaga echipă.
🔆Pentru că ne dorim ca experiența clienților noștri să fie cât mai plăcută, BellaMi Nails Boutique își rezervă dreptul de a-și selecta clienții și de a refuza executarea serviciilor clienților care sunt nepoliticoși și prin atitudinea lor produc prejudicii de imagine companiei.

Mulțumim pentru înțelegere!