Urmez visul pe care sufletul meu și l-a ales de la bun începuturi. Da.. Mă pot numi Co-Creator, pentru că fac parte din Divinitate. Mă pot numi chiar și “Sculptor de frumusețe” pentru că am venit pe Pământ să creez.

Iubesc viața bucățică cu bucățică. Iubesc oamenii, iubesc fețele oamenilor și încerc să descopăr frumusețea din fiecare om.

Cred cu tărie în libertatea de alegere, în afirmare, în posibilitatea de a crea tot ceea ce ne dorim să creăm. Urmând instinctul am reușit să-l creez locul unde corpurile se relaxează și își recapătă forma și textura dorită; unde chipul fiecăruia își recapătă prospețimea, elasticitatea, frumusețea și sănătatea.

Fiecare părticică din încăpere are povestea ei…Întregul spațiu este conceput pentru a oferi o experiență unică și plăcută pentru tine…

În general, designul interior al acestui salon de înfrumusețare are ca scop crearea unei atmosfere plăcute, unice și relaxante, pentru ca TU să te simți binevenit și confortabil în timp ce îți îngrijești și îmbunătățești aspectul fizic și mental.