Aynur Turculeanu

Cu o experință de peste 12 ani în îngrijirea unghiilor și picioarelor, a profesat doi ani în Statele Unite după care a continuat să lucreze în România. A urmat numeroase cursuri de specializare în domeniul podologiei. În prezent urmează cursurile Universității de Medicină şi Farmacie Craiova.

SPECIALIZĂRI

Certificat igiena în clinică;
Stilist protezist;
Certificat Formare avansată în utilizarea MICROMOTOR/FREZE/INSTRUMENTAR;
Certificat HIPERKERATOZA PLANTARA – TEHNICA SCALPEL (formator Ilinca Clementina);
Certificat Formare avansată în repararea unghiilor, protezare parțială sau totală a unghiei (formator Dan Maria);
Certificat Patologia Plăcii Unghiale – Onicomicoza (formator Ilinca Clementina);
Certificat de corectare a unghiilor încarnate cu sistem Gold Spange.

PodoLogiq este un cabinet de podologie (pedichiura medicală) modern care oferă servicii complete pentru întreaga familie, astfel putem să oferim pacienţilor noştri servicii la cele mai înalte standarde calitative, într-un mediu confortabil şi relaxant. Grija faţă de pacient şi confortul acestuia sunt extrem de importante pentru noi, tratamentele realizându-se fără stres sau durere. Noi punem accent pe educarea pacienţilor în prevenirea şi tratarea tuturor afecţiunilor podologice, construind astfel o relaţie strânsă între podolog şi pacient.

PodoLogiq este dotat cu aparatură de ultimă generaţie şi mobilier specific, instrumentar medical, freze speciale, în funcţie de problemele picioarelor. De asemenea, micro-climatul cabinetului este purificat cu ajutorul aparatului Midas Air.

Sterilizare separată este dotată cu aparatură modernă de sterilizare. Instrumentarul folosit este înfoliat individual și sterilizat conform normelor în vigoare, data expirării sterilității fiind înscrisă pe fiecare ambalaj, pentru certitudinea și siguranța dumneavoastră.