Lucrezi cu programări?

Te ajutăm să îți crești afacerea!

Clienții tăi ajung la timp la programare!

Cu On Time Agenda vei uita de programările anulate sau de clientele care nu mai sosesc la programări pentru că au uitat. Nu o spunem noi, ci experiența de a lucra cu zeci de antreprenori din domeniul beauty care folosesc On Time Agenda și ne împărtășesc constant modul în care aplicația a schimbat interacțiunea cu clienții dar și felul în care își gestionează acum programările.

Clienții pot solicita singuri o programare

La finalul fiecărei zi, săptămâni sau luni poți opta pentru realizarea unor rapoarte prin intermediul aplicației, care îți vor permite să ai o privire mai amplă asupra întregii activități din cadrul salonului, care sunt cele mai solicitate servicii sau perioade aglomerate. Pe baza acestor informații poți implementa strategii de comunicare pentru anumite servicii pentru care dorești să crești cererea, etc.

Optimizează timpul de lucru.

Dacă programul tău îți permite mai multă flexibilitate și vrei să le acorzi clientelor tale mai multă libertate la programări, aplicația îți oferă o funcție opțională cu ajutorul căreia clientele tale se pot programa singure la salon. Ai control total asupra acestei funcții, deoarece poți decide ca această opțiune să fie disponibilă doar pentru un anumit interval de timp sau doar pentru câteva servicii.

Păstrezi istoricul fiecărui client.

Mai puține programări anulate înseamnă un timp de lucru eficientizat și o activitate organizată. Folosind OnTimeAgenda vei putea trimite fiecărei cliente un număr de până la 3 SMS-uri de reamintire a programării, automat, fără efortul de a scrie fiecare mesaj în parte.

Creăm un website pentru compania ta. Gratuit!

Dacă nu ai încă un website pentru compania ta, trebuie să faci acest pas cât mai repede cu putință.

Prezența online este unul dintre cele mai importante instrumente de generare a vânzărilor și de a crea relații apropiate cu clienții tăi. Oamenii se informează, tot mai mult, înainte să aleagă un produs sau serviciu, de aceea este tot mai important ca orice companie care dorește să se dezvolte să fie prezentă în mediul online.

Generăm noi un website pentru tine, fără costuri suplimentare.

Folosesc On Time Agenda

Experiența clienților noștri

Testează gratuit pentru 14 zile, fără obligații!

Pentru tine

lunar

Încearcă

2 angajați

lunar

Încearcă

3 angajați

lunar

Încearcă

4 angajați

lunar

Încearcă

5 angajați

lunar

Încearcă

Peste 5

Preț la cerere

Încearcă

*Prețurile nu includ TVA

Reducere în primele 3 luni!

Creează contul tău!

În doar câțiva pași, generezi contul tău la On Time Agenda

*Ai nevoie de o adresă de e-mail si un număr de telefon pentru a completa acest proces

Descarcă și testează aplicația gratuit:

Mobile

Desktop

Descarcă și testează aplicația:

iOS

iPad sau iPhone

Android

telefoane și tablete

Windows

pentru Laptop / PC